BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Κομβικής σημασίας λένε οι αγρότες η εγκατάσταση νέων θερμοκηπίων στο Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Ιεράπετρας

Παρουσιάστηκε στην Ιεράπετρα η πρώτη φάση της μελέτη για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΤΠΣ) Δήμου Ιεράπετρας την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024. Η παρουσίαση έγινε από την εταιρεία GAIA A.E. Μελετών, η οποία έχει αναλάβει και την συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων που σχετίζονται με τα γεωγραφικά, κοινωνικά, κ.α. δεδομένα της Ιεράπετρας.

egkatastash-thermokhpiwn-dhmo-iaerapetras

29
1

Ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας παρευρέθηκε στην παρουσίαση των Σεναρίων Ανάπτυξης για τις επόμενες δεκαετίες καθώς όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση «για εμάς αυτό το θέμα είναι κομβικής σημασίας για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα της περιοχής μας. Υπενθυμίζουμε ότι παθογένειες στον πρώτο σχεδιασμό του ΣΧΟΑΠ Ιεράπετρας ήταν πολλές φορές η αιτία για τον αποκλεισμό στην εγκατάσταση νέων θερμοκηπιακών μονάδων.».

Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος καλείς, τους αγρότες ευρύτερης περιοχής Ιεράπετρας και Μακρύ Γιαλού να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις με ζητήματα που έχουν προκύψει στην χωρομέτρηση νέων θερμοκηπίων (κ.α.) κατά την προηγούμενη δεκαπενταετία.(2009-2024). «Είναι ευκαιρία να διορθωθούν σήμερα αυτά τα σημεία ώστε να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον.», καταλήγει.

Για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία