BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Σε «μαύρα χάλια» η αγροτική οδοποιία στο Δήμο Πύλου Νέστορος, λέει ο ΑΣ Χανδρινού και Περιφέρειας

Την παρέμβαση του Δήμου Πύλου-Νέστορος για άμεση επισκευή, συντήρηση και καθαρισμό της αγροτικής οδοποιίας και του οδικού δικτύου, το οποίο - όπως λέει - βρίσκεται «σε μαύρα χάλια», ζητά ο Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού και Περιφέρειας.

452669948_998204205424478_8122168808908788794_n

9
0

Για ακόμη μια χρόνια ερχόμαστε αντιμέτωποι με την διαλυμένη αγροτική οδοποιία και την κατεστραμμένη επαρχιακή οδό. Βρισκόμαστε στο τέλος του Ιουλίου και εδώ και έναν χρόνο δεν έχει γίνει καμία συντήρηση. Η αδιαφορία καθώς και οι ανικανότητα του Δήμου ΠΥΛΟΥ Νέστορος να δώσει λύσεις στο θέμα αυτό είναι μεγάλη . Όσες παρεμβάσεις γίνονται είναι επιφανειακές και χάνονται σε κάθε κακοκαιρία.», λέει σε ανακοίνωση του, ο ΑΣ Χανδρινού και Περιφέρειας.

Παράλληλα, όπως συνεχίζει, τα φαινόμενα ζημιών στα οχήματα πληθαίνουν και ο κίνδυνος ατυχημάτων είναι μεγάλος. «Η αγανάκτηση των κατοίκων ξεχειλίζει . Στον πρώην Δήμο Χιλιοχωρίων η κατάσταση είναι τραγική με τα κλαδιά να έχουν κλείσει κεντρικούς δρόμους.Δρόμοι να έχουν γεμίσει γρανες και λακκούβες δυσκολεύοντας έτσι την πρόσβαση στα χωράφια μας. Καλούμε τον Δήμο Πύλου-Νέστορος να παρέμβει άμεσα για την Άμεση επισκευή, συντήρηση και καθαρισμό της αγροτικής οδοποιίας και του οδικού δικτύου, το οποίο βρίσκεται σε μαύρα χάλια.». καταλήγει
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία