BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Αξιολόγηση ζημιών από κλιμάκια της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του ΕΛΓΑ στον Τύρναβο

Αξιολόγηση των ζημιών που έφερε το χαλάζι που έπληξε την περιοχή του Δαμασίου πραγματοποίησαν κλιμάκια της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του ΕΛΓΑ, ενώ μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας επισκέφθηκαν τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου.

ελγατυρναβος

0
0

Παρόντες ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Δημ. Τσέτσιλας, η προϊσταμένη του τμήματος Π.Φ.Π.Φ.Ε της ΔΑΟ Π.Ε. Λάρισας κα Α. Σταματοπούλου, ενώ από τον ΕΛΓΑ παρευρέθηκε ο προϊστάμενος στο υποκατάστημα Λάρισας Σπ. Σπυρόπουλος, οι οποίοι επισκέφτηκαν το χώρο παραλαβής των σταφυλιών και ενημερώθηκαν για τον φετινό τρύγο.

Στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη στα γραφεία του Συν/σμου παρουσία του Προέδρου κ. Χρήστου Τσιτσιρίγγου και της Διευθύντριας κας Αναστασίας Παπαγιώτου όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αμπελοκαλλιέργεια της περιοχής μας.

Από την πλευρά του ο κ. Τσιτσιρίγγος , για την πληγείσα αμπελοκαλλιέργεια του Δαμασίου ανέφερε πως θα δοθεί προτεραιότητα σε όλους τους παραγωγούς της περιοχής που έχουν πρόβλημα να παραδώσουν την παραγωγή τους έγκαιρα, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω ποιοτική υποβάθμιση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία