BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Τοπικές καταιγίδες και μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια

Στους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά και τους 22-33 βαθμούς Κελσίου στα νησιά αναμένεται να κινηθεί η θερμοκρασία την Τρίτη 22 Απριλίου.

vroxes_112_xr

15
0

Στη νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, τοπικές βροχές και καταιγίδες που το βράδυ στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες κυρίως το απόγευμα, οπότε στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και, κυρίως στα βόρεια ορεινά, καταιγίδες.

Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και μόνο στα νότια θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις τοπικά 5 μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά θα επικρατήσουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία