Πιο συγκεκριµένα, από δύο αστέρια κατέκτησαν το Μέλι Παρνασσού για τους αλµυρούς τόνους, το καραµελωµένο χρώµα του και το πλούσιο άρωµα πεύκου, το Μέλι Κρήτης για το διάφανο κεχριµπαρέχνιο χρώµα του, την ξεχωριστή υφή του και τα λουλουδάτα αρώµατα και το Μέλι Μάνης για τη φυσική κεχριµπαρένια όψη του που «φινιρίζεται» από νότες οξυάς και γεύσης πορτοκαλιού και περγαµόντο. Τις διακρίσεις συµπληρώνει το Μέλι Θάσου, που τιµήθηκε µε ένα αστέρι, για την απλή, γλυκιά γεύση που αναδύει κίτρο και καραµέλα.