BACK TO
TOP
Branding

Φρέσκια εικόνα μέσα από τις νέες συσκευασίες της ΩΜΕΓΑ

Η ΩΜΕΓΑ Α.Β.Ε.Ε., μια ελληνική εταιρεία με διαχρονική πορεία 59 ετών που κρατά την Παράδοση πάντα υψηλά στις αξίες της, αγκαλιάζει τις σύγχρονες προκλήσεις και παρουσιάζει μια πλήρως ανανεωμένη και φρέσκια εικόνα μέσα από τις νέες συσκευασίες της που έχουν κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις των καταναλωτών.

omega-suskevasies

24
0

Διατηρώντας αναλλοίωτη την ασύγκριτη ποιότητα και την αγαπημένη σε όλους γεύση, η ΩΜΕΓΑ ξεχωρίζει στα ράφια λιανικής με το έντονο, δυναμικό και σύγχρονο look της. Η νέα συσκευασία χαρακτηρίζεται από μια κομψή, λιτή, σχεδόν μινιμαλιστική αισθητική, με το εμβληματικό «Ω» να πρωταγωνιστεί στην πρόσοψη μαζί με το ξεχωριστό στάχυ. Παράλληλα, το λογότυπο με ανανεωμένη αισθητική και καθαρή γραμματοσειρά και με το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα που συνοδεύει διαχρονικά του brand, αποτυπώνουν τον χαρακτήρα και την ταυτότητα της εταιρείας.

Η ΩΜΕΓΑ ωστόσο, εκτός από τη νέα αισθητική στις συσκευασίες της, φρόντισε στον σχεδιασμό τους να αποτυπώνονται εμφανώς τα διατροφικά claims για κάθε ένα από τα 15 διαφορετικά ρύζια και όσπρια της Ελλάδας και του κόσμου που διαθέτει στο portfolio της, δικαιώνοντας το γεγονός ότι παραμένει η αγαπημένη επιλογή των Ελλήνων για πάνω από 6 δεκαετίες.

Η Όλγα Κωνσταντακοπούλου, Marketing Manager της ΩΜΕΓΑ, δήλωσε σχετικά: «Από το 1965, η ΩΜΕΓΑ εμπνέεται από την αξία της μεσογειακής διατροφής και την ποιότητα που τη διακρίνει, προσφέροντας εκλεκτά, ποιοτικά προϊόντα της φύσης, προσεκτικά επιλεγμένα σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές. Στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης του brand, η εντυπωσιακή ανανέωση στην εικόνα του, σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην μακρά ιστορία του. Προτεραιότητά μας είναι να διατηρηθεί η αξία και η παράδοση του brand, διαμορφώνοντας παράλληλα ένα σύγχρονο κώδικα επικοινωνίας με τον καταναλωτή.»


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία