BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Η διεθνής έκθεση K-FOOD Fair 2024 έρχεται στις 12 - 13 Ιουνίου

To 2024 K-FOOD Fair Lyon B2B, θα διεξαχθεί στις 12-13 Ιουνίου στο InterContinental Lyon-Hotel Dieu. Ένα καθοριστικό γεγονός για τους εξαγωγείς κορεατικών τροφίμων και τους ευρωπαίους αγοραστές για να εξερευνήσουν την καινοτόμο κορεατική κουζίνα.

89131569-1717176607-1

57
0

Η Korea Agro-Fisheries and Food Trade Corporation ανακοίνωσε πρόσφατα τις λεπτομέρειες για το προσεχές K-FOOD Fair, που θα πραγματοποιηθεί στη Λυόν στις 12 και 13 Ιουνίου. Η έκθεση θα αποτελέσει τόπο συνάντησης για τους εξαγωγείς κορεατικών τροφίμων και τους ευρωπαίους αγοραστές.

Στο 2024 K-FOOD Fair Lyon B2B, διεθνώς αναγνωρισμένα και πρωτοποριακά κορεατικά τρόφιμα περιμένουν τους επισκέπτες. Η κορεατική κουζίνα ικανοποιεί τόσο την υγεία όσο και τη γεύση μέσω παραδοσιακών μεθόδων, όπως η ζύμωση, που ενισχύει τη φρέσκια γεύση των συστατικών. Οι επισκέπτες καλούνται να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν την κορεατική κουζίνα, η οποία βρίσκεται στην αιχμή αυτής της παγκόσμιας τάσης.

Το K-FOOD Fair πραγματοποιείται στο InterContinental LyonHotel Dieu στη Λυόν, στη Γαλλία, και αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τους συμμετέχοντας ώστε  να βρουν νέους επιχειρηματικούς συνεργάτες και να ανακαλύψουν τα προϊόντα 30 υποσχόμενων κορεατικών brands. Περίπου 30 εξαγωγείς κορεατικών προϊόντων διατροφήςόπως εμπόρους από τις κατηγορίες των φρέσκων τρόφιμων, kimchi, σνακ, σάλτσες, αναψυκτικών και αλκοολούχων ποτών—θα είναι παρόντες.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν και να δοκιμάσουν τα προϊόντα που εκτίθενται επιτόπου μέσω ποικιλίας εκθεσιακών περιπτέρων. Η επιτόπου πλατφόρμα συναντήσεων επιτρέπει σε όσους θέλουν να οργανώσουν συναντήσεις ή επιχειρηματικές διαβουλεύσεις να το κάνουν. Συνιστάται η προεγγραφή για να ανακαλύψετε την ποικιλία των συμμετεχουσών εταιρειών.

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφή: https://forms.gle/mkDhFNcdJuHbDALK6

Μαζί με το B2B γεγονός στις 12 και 13 Ιουνίου, το ‘K-FOOD Fair’ για γενικούς καταναλωτές θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου, παρέχοντας μια εξαιρετική ευκαιρία να αισθανθείτε και να δοκιμάσετε την ελκυστικότητα της κορεατικής κουζίνας ως πελάτης. (2024 LYON K-FOOD Fair (kfoodFairlyon.com))

Το K-Food Fair στη Λυόν παρέχει ευκαιρίες για την επέκταση της επιχείρησής σας με κορεάτες εξαγωγείς γεωργικών και τροφίμων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία