BACK TO
TOP
Κοινωνία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ετήσιος φιλανθρωπικός «Χορός Κάτω από τα Άστρα» της ΑΓΣ

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής ενίσχυσαν την Τετάρτη 19 Ιουνίου με την παρουσία τους στον ετήσιο φιλανθρωπικό «Χορό Κάτω από τα Άστρα», εκατοντάδες φίλοι και δωρητές του Ιδρύματος.

xoros-katw-apo-ta-astra

7
0

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Πάρης Τσογκαρλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολυετή προσφορά του Συλλόγου και ευχαρίστησε θερμά τους δωρητές της εκδήλωσης και όσους εργάστηκαν εντατικά για την επιτυχία της. Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της Σχολής, Dr.Jeff Lansdale μίλησε στους προσκεκλημένους για την αποστολή, το έργο και τις αξίες του Ιδρύματος. Από την πλευρά της, η επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Κυριών GSS, Μαριαντίνα Ιερισσιώτου, αναφέρθηκε στη σημασία του εθελοντισμού και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν τα μέλη της Ομάδας.



Ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων ΑΓΣ Πάρης Τσογκαρλίδης και ο συντονιστής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Μακεδονία, Γιάννης Παπαγεωργίου



Ο πρόεδρος της ΑΓΣ, Dr. Jeff Lansdale


Συγκινητική ήταν η ομιλία της απόφοιτης της Σχολής και νυν φοιτήτριας του Hamilton College, Μαρίας Ιωάννου, η οποία αναφέρθηκε στα μαθητικά χρόνια της στη Σχολή και πως το Ίδρυμα της άλλαξε τη ζωή, ανοίγοντας διάπλατα νέες εκπαιδευτικές προοπτικές.

Ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Κώστας Γκιουλέκας, ο πρόεδρος του ΔΣ των Εφόρων της ΑΓΣ, Στέφανος Παντελιάδης και ο έφορος της ΑΓΣ, Κωνσταντίνος Χατζηγιαννάκης

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά η Ιόλη Πενταρά με την ορχήστρα της και ο dj Λεωνίδας Κότελης ενώ η Σχολή ευχαριστεί θερμά το ΔΣ του Συλλόγου Φίλων της ΑΓΣ και την Εθελοντική Ομάδα Κυριών για τη στήριξη της εκδήλωσης. Τη φιλανθρωπική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο συντονιστής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Μακεδονία, Γιάννης Παπαγεωργίου, έφοροι της Σχολής και πολλοί επίσημοι.


Μέλη της εθελοντικής ομάδας κυριών GSS

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία