BACK TO
TOP
Τεχνολογία

S-Tech Protect: Ολοκληρωμενο πρόγραμμα ψηφιακής υποστήριξης της Steyr για τους ιδιοκτήτες των Terrus

Οι ιδιοκτήτες των τρακτέρ Steyr Terrus CVT, εξοπλισμένα με τηλεματικής S-Fleet και τριετή συνδρομή τηλεματικής, έχουν τώρα έναν νέο τρόπο να βελτιώσουν την απόδοση της επιχείρησής τους, με την εισαγωγή του Steyr S-Tech Protect, ενός πακέτου υποστήριξης -ψηφιακής αλλά και δια ζώσης-, ωστόσο για συγκεκριμένες αγορές.

steyr_s_tech_protect_top_level_support_629136_425_

Βασίλης Σοφός

5
0

Τα μοντέλα Terrus της Steyr μπορούν πλέον να προστατεύονται από διακοπές λειτουργίας, με τους χειριστές να είναι σε θέση να ελαχιστοποιούν το κόστος ιδιοκτησίας, να μεγιστοποιούν την παραγωγικότητά τους και να προσταστατεύουν τις επενδύσεις τους. Αυτά είναι τα οφέλη που υπόσχεται η εταιρεία ότι παρέχει στους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων μοντέλων τρακτέρ, τα οποία θα έχουν πρόσθετη υποστήριξη τόσο από τον αντιπρόσωπο όσο και από τον κατασκευαστή καθώς και εκπαίδευση για τους χειριστές.

Το S-Tech Protect συνδυάζει εκπαίδευση στην παράδοση, ετήσιο έλεγχο απόδοσης, λύσεις τηλεματικής S-Fleet, εργαλεία για γεωργία ακριβείας, συνδεδεμένες υπηρεσίες όπως το εργαλείο απομακρυσμένου σέρβις Steyr για μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας, η premium υπηρεσία για την ενεργοποίηση υποστήριξης για επισκευές και το Steyr Protect τριετής επέκταση εγγύησης (διαθέσιμες επιλογές για συγκεκριμένη χώρα).



Η κατασκευάστρια λέει ότι όλα ξεκινούν από την παράδοση, εκεί όπου ο πελάτης που λαμβάνει ένα νέο Terrus CVT επωφελείται από τις πλήρεις οδηγίες λειτουργίας, όπως το πώς να αξιοποιήσει στο έπακρον το υποβραχιόνιο και το κιβώτιο ταχυτήτων CVT. Καλύπτονται επίσης τομείς που περιλαμβάνουν απομακρυσμένες βαλβίδες και υδραυλικές ρυθμίσεις, χαρακτηριστικά PTO και σταθερές στροφές κινητήρα, διαχείριση ακρωτηρίου EasyTronic II και τηλεματική S-Fleet. Στη συνέχεια, μια ετήσια επιθεώρηση 200 σημείων διασφαλίζει ότι κάθε τρακτέρ Terrus CVT είναι έτοιμο για την επόμενη σεζόν.

Οι τεχνικοί αντιπροσώπων της Steyr ελέγχουν όλες τις κρίσιμες περιοχές, από τον κινητήρα και το σύστημα μετεπεξεργασίας του μέχρι το σύστημα μετάδοσης κίνησης, το σύστημα διεύθυνσης, τα φρένα, τους τροχούς/λάστιχα, τα υδραυλικά/κοτσαδόρο και το PTO του τρακτέρ, πριν πραγματοποιηθεί μια δοκιμαστική κίνηση.

Υποστήριξη ανώτατου επιπέδου σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά

Σε περίπτωση βλάβης ή προβλήματος, το Steyr Premium Service αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο του S-Tech Protect. Η προμήθεια εξαρτημάτων και/ή η επισκευή με προτεραιότητα βοηθούν στην επαναφορά του τρακτέρ σε λειτουργία το συντομότερο δυνατό. Το S-Tech Protect επιτρέπει στους αντιπροσώπους της Steyr να επιλύουν προληπτικά ζητήματα παρακολουθώντας εξ αποστάσεως κρίσιμα δεδομένα του μηχανήματος με την άδεια του ιδιοκτήτη. Η απομακρυσμένη υποστήριξη περιλαμβάνει επίσης απομακρυσμένη διάγνωση που επιτρέπει τόσο στον αντιπρόσωπο όσο και στον πελάτη να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.



Χρησιμοποιώντας το εργαλείο απομακρυσμένου σέρβις, τα διαγνωστικά, οι ενημερώσεις λογισμικού και οι εκκαθαρίσεις κωδικών σφαλμάτων μπορούν να γίνουν εξ αποστάσεως, εξαλείφοντας κάθε ανάγκη για προσέγγιση του τρακτέρ από το τεχνικό ή τη διαδικασία μεταφοράς του τρακτέρ στον αντιπρόσωπο.

Με την απομακρυσμένη προβολή οθόνης, οι ιδιοκτήτες/διαχειριστές φάρμας και οι τεχνικοί αντιπροσώπων μπορούν να δουν την οθόνη του τρακτέρ και να καθοδηγήσουν τον χειριστή στο μενού. Η τριετής συνδρομή τηλεματικής αποτελεί και αυτή μέρος του S-Tech Protect.



Εκτός από τα δεδομένα που λαμβάνονται αυτόματα από την οθόνη Infomat 1200 του τρακτέρ, μπορούν να εισαχθούν δεδομένα από άλλες πηγές, όπως γεωπονικά στοιχεία, μέσω του λογισμικού S-Fleet. «Το S-Tech Protect ομαδοποιεί τις καλύτερες υπηρεσίες της Steyr ένα πακέτο, για να προσφέρει τη μέγιστη απόδοση των Terrus CVT», λέει ο Benoit Gottrand, διευθυντής σέρβις Steyr Europe. «Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες ένα ενιαίο πακέτο all-inclusive που τους βοηθά να ελαχιστοποιούν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και να προστατεύουν πλήρως την επένδυσή τους χωρίς απρογραμμάτιστο κόστος για τρία χρόνια», ανέφερε ο ίδιος.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Steyr
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία