BACK TO
TOP

Βιβλιοθήκη

03-08_eisroes_vamvaki

03-08_eisroes_vamvaki

03-08_eisroes_vamvaki

03-08_eisroes_vamvak

02-08_eisroes_kalampoki

02-08_eisroes_kalamp

01-08_eisroes_xoirotrofia

01-08_eisroes_xoirot

12-07_eisroes_ageladotrofia

12-07_eisroes_agelad

11-07_eisroes_ptinotrofia

11-07_eisroes_ptinot

10-07_eisroes_thermokipia

10-07_eisroes_thermo

09-07_eisroes_psuxanthi

09-07_eisroes_psuxan

07_08-07_eisroes_amugdala

07_08-07_eisroes_amu

06-07_eisroes_elaiwnas

06-07_eisroes_elaiwn

05-07_eisroes_aigoprobatotrofia

05-07_eisroes_aigopr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ροδάκινο αγαπά τη ζέστη, αποφαίνεται ο παραγωγός Νίκος Κεσίδης, γιατί, όπως εξηγεί, είναι προϋπόθεση για να γίνει γλυκό, αρωµατικό και ζουµερό. Υπό αυτή την οπτική, το απόγευµα της περασµένης Τρίτης, 18 Ιουνίου, ήταν µια πολύ καλή ηµέρα για τον ροδακινεώνα του Κτήµατος Κεσσίδη, στην Χαριέσσα Νάουσας.