BACK TO
TOP

Βιβλιοθήκη

06 24 beer&brunch

06 24 beer&brunch

06 24 beer&brunch

06 24 beer&brunch

04 24 beer&brunch

04 24 beer&brunch

02 24 Beer&Brunch

02 24 Beer&Brunch

05 23 Beer&brunch

05 23 Beer&brunch

04 22 Beer & Brunch

04 22 Beer & Brunch

10 21Beer&Brunch

10 21Beer&Brunch

04 21 beer&brunch

04 21 beer&brunch

10 19 Beer&Brunch

10 19 Beer&Brunch

07 19 Beer&Brunch

07 19 Beer&Brunch

04 19 Beer&Brunch

04 19 Beer&Brunch

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ροδάκινο αγαπά τη ζέστη, αποφαίνεται ο παραγωγός Νίκος Κεσίδης, γιατί, όπως εξηγεί, είναι προϋπόθεση για να γίνει γλυκό, αρωµατικό και ζουµερό. Υπό αυτή την οπτική, το απόγευµα της περασµένης Τρίτης, 18 Ιουνίου, ήταν µια πολύ καλή ηµέρα για τον ροδακινεώνα του Κτήµατος Κεσσίδη, στην Χαριέσσα Νάουσας.