BACK TO
TOP

Βιβλιοθήκη

TOP 50 Wine Trails 2023

TOP 50 Wine Trails 2023

TOP 50 Wine Trails 2023

TOP 50 Wine Trails 2

TOP 50 Eλαίας Καρπός 2023

TOP 50 Eλαίας Καρπός

TOP 50 Tυροκόμος 2023

TOP 50 Tυροκόμος 202

TOP 50 Wine Trails 2022

TOP 50 Wine Trails 2

TOP 50 Eλαίας Καρπός 2022

TOP 50 Eλαίας Καρπός

TOP 50 Tυροκόμος 2022

TOP 50 Tυροκόμος 202

TOP 50_Winetrails 2021

TOP 50_Winetrails 20

TOP50_Ελαίας Καρπός_2021

TOP50_Ελαίας Καρπός_

TOP 50 Tυροκόμος 2021

TOP 50 Tυροκόμος 202

12 20 TOP50_WINE

12 20 TOP50_WINE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ροδάκινο αγαπά τη ζέστη, αποφαίνεται ο παραγωγός Νίκος Κεσίδης, γιατί, όπως εξηγεί, είναι προϋπόθεση για να γίνει γλυκό, αρωµατικό και ζουµερό. Υπό αυτή την οπτική, το απόγευµα της περασµένης Τρίτης, 18 Ιουνίου, ήταν µια πολύ καλή ηµέρα για τον ροδακινεώνα του Κτήµατος Κεσσίδη, στην Χαριέσσα Νάουσας.