BACK TO
TOP

Βιβλιοθήκη

171_newsletter_agronews

171_newsletter_agronews

171_newsletter_agronews

171_newsletter_agron

170_newsletter_agronews

170_newsletter_agron

169_newsletter_farming

169_newsletter_farmi

167_newsletter_agronews

167_newsletter_agron

166_newsletter_agronews

166_newsletter_agron

165_newsletter_agronews

165_newsletter_agron

163_newsletter_agronews

163_newsletter_agron

162_newsletter_agronews

162_newsletter_agron

157_newsletter_agronews

157_newsletter_agron

155_newsletter_agronews

155_newsletter_agron

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ροδάκινο αγαπά τη ζέστη, αποφαίνεται ο παραγωγός Νίκος Κεσίδης, γιατί, όπως εξηγεί, είναι προϋπόθεση για να γίνει γλυκό, αρωµατικό και ζουµερό. Υπό αυτή την οπτική, το απόγευµα της περασµένης Τρίτης, 18 Ιουνίου, ήταν µια πολύ καλή ηµέρα για τον ροδακινεώνα του Κτήµατος Κεσσίδη, στην Χαριέσσα Νάουσας.