BACK TO
TOP
Θεσμικά

Επανεξελέγη Πρόεδρος της ΕΖΕ για δεύτερη φορά ο Ηλίας Τραυλός

Ο Επικ. Καθηγητής του ΓΠΑ Ηλίας Τραυλός επανεξελέγη για δεύτερη συνεχή θητεία Πρόεδρος της Ελληνικής Ζιζανιολογικής Εταιρείας.

KAR_1535_traylos

4
0

Στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών παρέστησαν τα εκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ζ.Ε. που προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες της Ε.Ζ.Ε. για νέο ΔΣ περιόδου 2019-2021, προκειμένου να συγκροτηθούν σε Σώμα. Παρόντα ήταν όλα τα εκλεγέντα μέλη ως ακολούθως: Αφεντούλη Αικατερίνη, Ζαννόπουλος Σταύρος, Καρκάνης Ανέστης, Μπιλάλης Δημήτρης, Παπαστυλιανού Παναγιώτα, Τραυλός Ηλίας και Χάχαλης Δημοσθένης. Τα μέλη αποφάσισαν να συγκροτηθούν σε Σώμα με στόχο τη συνέχιση των δραστηριοτήτων της Ελληνικής Ζιζανιολογικής Εταιρείας, σύμφωνα με το καταστικό. Μετά από συζήτηση και διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας το νέο Δ.Σ. της ΕΖΕ είναι:

Πρόεδρος Δρ. H. Tραυλός
Αντιπρόεδρος Δρ. Α. Καρκάνης
Γεν. Γραμματέας Δρ. Π. Παπαστυλιανού
Ταμίας Δρ. Σ. Ζαννόπουλος
Μέλη Δρ. Δ. Μπιλάλης, Δρ. Δ. Χάχαλης, Δρ. Α. Αφεντούλη

Η Ελληνική Ζιζανιολογική Εταιρεία (www.eze.org.gr) είναι ο κεντρικός επιστημονικός φορέας που συμβάλλει εδώ και 37 χρόνια συστηματικά στην προώθηση της επιστήμης της Ζιζανιολογίας στην χώρα μας και έχει σημαντικό έργο σε θέματα ολοκληρωμένης διαχείρισης των ζιζανίων. «Τα μέλη της Ελληνικής Ζιζανιολογικής Εταιρείας είναι επιστήμονες (πανεπιστημιακοί, ερευνητές, γεωπόνοι του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα κ.ά.) με γνώσεις και εμπειρία σε θέματα ζιζανιολογικού ενδιαφέροντος, οι οποίοι σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες της Εταιρείας οφείλουν να δίνουν με έντιμο και αμερόληπτο τρόπο συμβουλές, σε θέματα τα οποία γνωρίζουν και στα οποία εξειδικεύονται», όπως έχει αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΖΕ Δρ Ηλίας Τραυλός.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Πληρωμές