BACK TO
TOP

Βιβλιοθήκη

975 Agrenda

975 Agrenda

975 Agrenda

975 Agrenda

974 Agrenda

974 Agrenda

07 Profi

07 Profi

973 Agrenda

973 Agrenda

06 24 WineTrails

06 24 WineTrails

972 Agrenda

972 Agrenda

06 24 beer&brunch

06 24 beer&brunch

971 Agrenda

971 Agrenda

04 24 beer&brunch

04 24 beer&brunch

06 24 FRESHER

06 24 FRESHER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε έναν κόσµο όπου κυριαρχεί το µότο «think global, act local» και όπου οι απανταχού ταξιδευτές προσπαθούν να γνωρίσουν τους τόπους που επισκέπτονται µέσα από τις γεύσεις τους, είναι καιρός τα ελληνικά αποστάγµατα να κατοχυρώσουν τη θέση τους στον παγκόσµιο χάρτη. Με πρωτεργάτη το ούζο που κινεί τις ελληνικές εξαγωγές από τον προηγούµενο αιώνα, σήµερα, το τσίπουρο και η τσικουδιά είναι τα αποστάγµατα που διευρύνουν συνεχώς τις θέσεις τους στις αγορές. Ταλαντούχοι δηµιουργοί, αξιοποιούν µε τον καλύτερο τρόπο πρώτη ύλη, παραδοσιακές συνταγές και νέες τεχνολογίες, διευρύνοντάς την αναγνώριση του brand που ακούει στο όνοµα «ελληνική γαστρονοµία».

Κατά την τελευταία ελαιοκομική περίοδο έχει γίνει πολλή συζήτηση για τη δραματική μείωση που υπήρξε στην εγχώρια παραγωγή ελαιολάδου. Ακολούθως έγιναν και αρκετά εκτεταμένες αναλύσεις για τις τιμές του προϊόντος στο ράφι, όπως και για το κατά πόσο αυτό επηρέασε την άνοδο του πληθωρισμού στα τρόφιμα.